Vad gör oss annorlunda?

CRISP är vår affärsfilosofi och handlar ett skarpt sätt att kommunicera

The Crispway Is the only way

Om Oss

Vi är en modern marknadsföringsbyrå som arbetar väldigt agilt och anpassar oss efter marknaden. Vi har över 30 frilansare anslutna till vårt nätverk inom digitalmarknadsföring. Vi har gjort ett aktivt val att endast anställa specialister projektbaserat efter era behov för att säkerställa att ni får den bästa kompetensen utan att behöva betala för våra indirekta kostnader. Våra specialister har kompetens inom Digital Marknadsföring, SEM, SMM, SEO, Webb och Film Produktion. Vi är aktiva i hela Sverige med säte i Skåne, mer specifikt i Malmö & Helsingborg.

VÅR FILOSOFI

CRISP – Ett skarpt sätt att kommunicera och driva bolag. Genom att vara smal och specifik eliminerar vi bruset. Spendera där det ger effekt, datadriven marknadsföring: varje klick, krona och köp går att spåra och accelerera.

Vår Vision

Vår Vision är att bli Nordens ledande byrå inom digital marknadsföring och affärsutveckling. Med ett frilansnätverk som sträcker sig över nationernas gränser och ger oss en skarp fördel över våra konkurrenter.

Vår Mission

Vår Mission är att bygga starka varumärken. Skapa digitala strategier som hjälper våra kunder att växa och innovera. Innehåll som bygger relationer, skapar värde, väcker känslor och underhåller konsumenten.

Annonsering

Vill ni synas där era kunder finns och letar efter produkter och tjänster som ni erbjuder. Då hjälper vi er med er nästa annonserings kampanj. Vi arbetar med Google Ads & Facebook Ads.

Läs Mer

 

Webb | SEO | CRO

Er digitala närvaro styrs av er hemsida. Det är där era kunder & partners kommer i kontakt med ert bolag. Därför är det viktigt att sidan är byggd så att ni syns och får kunderna att konvertera.

Läs Mer

 

Kreativ Produktion

Till era digitala kanaler, sociala medier och annonser behöver ni givetvis innehåll i form av film, foto & copy. Vi hjälper er skapa innehåll som speglar ert bolag & era värderingar.

Läs Mer

Analys

Grunden i digital marknadsföring är att data samlas som underlag för strategin. Vi hjälper er konfigurera GTM, Google Analytics och Facebook pixel och analyserar hur era kampanjer presterar.

Läs Mer

Ehandel

Driver ni e-handel eller vill starta en ehandel som komplement till er fysiska butik? Då hjälper vi er hitta rätt plattform för era behov och levererar sedan en färdig webbutik.

Läs Mer

Affärsutveckling

Vi älskar att bygga & driva bolag. Våra kunskaper breddar sig över marknadsföringens gränser. Vi ser över era interna processer och effektiviserar er verksamhet.

Läs Mer